Juridiske tjenester

Alle våre advokat tjenester

Advokathuset Nord har kontor i Finnsnes sentrum. Vi tilbyr advokatbistand til private og næringsdrivende i hele Midt- Troms; Bardu, Dyrøy, Målselv, Sørreisa, Senja, Salangen og Lavangen med våre tjenester. Vi påtar oss selvsagt også oppdrag utenfor regionen.

Vår visjon er å skape verdier for våre kunder.

Hva gjør vi?

Vi tilbyr advokatbistand til private og næringsdrivende. Advokathuset Nord har allsidig praksis og bred erfaring, og bistår innenfor de fleste rettsområder.

Les mer om noen av våre fagområder ved å trykke på ikonene lenger ned på siden.

Hvorfor skal du bruke oss?

Uavhengig av hvilket område i jussen du trenger bistand i skal det lønne seg for deg å bruke oss. Vårt fokus vil være å ivareta dine interesser med faglig og praktisk innsikt, slik at din sak kan løses på best mulig måte. Vi stiller strenge krav til oss selv, og til den faglige kvalitet som vi skal levere. Med lang erfaring og høy kompetanse er vi også en naturlig sparringspartner for store deler av næringslivet i Midt-Troms.

Dedikert oppmerksomhet

Advokathuset Nord er et advokatfirma du kan stole på. Vi skal bruke tid og ressurser for å sette oss inn i din sak for på best mulig måte kunne gi deg de riktige rådene. Ved å bruke vår kompetanse, evner, ferdigheter, erfaring og vilje skal vi hjelpe våre kunder og klienter til å oppnå best mulig resultat. Hos oss vil du bli møtt av en profesjonell og dedikert advokat.

Uforpliktende vurdering av din sak

Lurer du på om du har en sak? Ved å henvende deg til oss får du en gratis og uforpliktende forhåndsvurdering av din sak. Vi er alltid tilgjengelig for deg, enten det er ukedag, helg, dag eller kveld. Fyll inn kontaktskjema lenger ned på denne siden, så kontakter vi deg så snart vi kan. Fortrinnsvis innen 24 timer. Dersom det etableres et klientforhold, vil det bli utstedt en oppdragsavtale mellom klient og advokat.

Ta kontakt

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss kan du ringe 40 00 11 34 eller fylle inn skjemaet under.

Kontakt oss

Sentralbord: 40 00 11 34