Vi engasjerer oss i samfunnet

Rolle

Advokathuset Nord anerkjenner at det å gi noe tilbake til lokalsamfunnet er å bygge opp en god fremtid. Som et lokalt firma med ansatte fra regionen, ønsker vi å bidra til at tilbudene til barn og unge, samt organisasjoner som driver frivillig arbeid, gis muligheten til å utvikle seg ved støtte fra oss.

 

Pioner Ski

Advokathuset Nord er en lokalbedrift som er opptatt av lokalmiljøet der vi holder til.

Spesielt er vi opptatt av at barn og unge har gode oppvekstsvilkår og fritidstilbud. Derfor har vi inngått et samarbeid med Pioner Ski der Advokathuset Nord bidrar økonomisk slik at de kan opprettholde  det gode tilbudet de har.

Advokathuset Nord heier på Pioner Ski!

 

Varden FK

Vi er også stolt sponser og samarbeidspartner med Varden FK.

Varden FK ønsker å legge til rette for lokal fotballaktivitet på Finnsnes, for gutter og jenter. Varden skal være en utviklingsklubb som gir tilpassede aktiviteter ut fra ferdigheter, interesse og motivasjon, helt i tråd med vår tanke bak sponsing.

BOIF Ski

Bardufoss og Omegn Idrettsforening har et flott tilbud til langrennsentusiaster i alle aldre. Blant annet onsdagsrenn, som hver vinter engasjerer 100-150 barn. Dette synes vi er et fantastisk flott tilbud, som er viktig for oss å støtte. Vi heier på BOIF!

IL Framsyn

Framsyn er et fleridrettslag ved Rossfjordstraumen, som engasjerer barn og unge innen friidrett, fotball, ski og tur. Advokathuset Nord er med på å støtte lokale aktivitetstilbud som gir bolyst.

Frivillinghetsentralen

I tillegg er vi  “Entusiast- bedrift” ved Frivilligsentralen i Lenvik.

… og vi har mer spennende på gang! Det gleder oss å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet når vi har mulighet til det.

Kontakt oss

Sentralbord: 40 00 11 34